Защитникът на Атанас Червенков - Райфъла и на съпругата му

...
</TD
>Защитникът на Атанас Червенков - Райфъла и на съпругата му
Коментари Харесай

Райфъла не дойде до Пловдив, остана в затвора в Кремиковци

Защитникът на Атанас Червенков - Райфъла и на брачната половинка му Евелина не се яви на днешното разпоредително съвещание, което попречи на съда да прегледа делото, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Съдия Теофана Спасова показа, че е постъпила молба от Райфъла да не бъде конвоиран от пандиза в Кремиковци, тъй като е наясно с неналичието на юриста му.

Съпругата му се яви персонално в зала и също категорично пожела да не бъде даван ход на съвещанието заради същите съображения. 

Тя добави още, че желае процесът да премине при закрити порти и без наличието на публицисти. 

" Ние сме почтени до доказването на противното. Не искам да се спекулира в медиите, както беше при предходното дело на брачна половинка ми. Много неща се преиначиха. "

Съдебният състав уважи желанието им и отсрочи разпоредителното съвещание за 11 януари от 9:30 часа, където в хода му ще се прегледа въпросът дали процесът ще е без медии.

Припомняме, че обвиняването върху семейство Червенкови е за данъчни закононарушения в изключително огромни размери. 

Бизнесменът пет пъти е укрил налози на обща стойност 40 725 лева в заявления, подписани с електронния му автограф и показани пред Национална агенция за приходите, а брачната половинка му като физическо лице, на три пъти е избегнала установяването и заплащането на данъчни отговорности в изключително огромни размери на обща стойност 37 360 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР