За какво да му искам оставката - за това, че

...
</TD
>За какво да му искам оставката - за това, че
Коментари Харесай

Кметът: За какво да искам оставката на Козарев? За това, че има вятър?

" За какво да му желая оставката - за това, че има вятър? Същото може и моята оставка да желаят, че има вятър? ", по този начин реторично отговори на въпроса на  Plovdiv24.bg дали ще изиска оставката на за недобре свършената работа по поддържането на зелената система на града.

" Ние минаваме към този момент в напълно други хипотези, в случай че някой може да спре вятъра, дано да го спре, аз нямам нищо срещу. " добави градоначалникът и посочи:

" От нощес " Градини и паркове " не са спрели да работят изключително, тази вечер се чакат нови пориви напразно. Общината излезе с апел жителите, които нямат работа на открито, да не излизат, същото важи и за децата - да не са по улиците и по площадките. Правим всичко допустимо, с цел да почистим следствията, природата въпреки всичко си е природа. "

В отговор на въпроса дали въпреки всичко е удовлетворен от работата на шефа на Оперативна програма " Градини и паркове " кметът беше безапелационен, че каквито и задания да е сложил, са ги изпълнявали и няма защо да му желае оставката. Същото се отнася и за Оперативна програма " Чистота ".

" От нощес сме в непрекъснати връзки и с, и с. Имаше запушена шахта на гарата, незабавно реагираха и я отпушиха. Пак споделям това е природа, катаклизми, в случай че някой може да планува земетресение? Предупредиха за вятър, да си стоим по къщите и ние също (Общината - бел. ред. ) излязохме с предизвестие ", разяснява още кметът.

Той съобщи, че няма потърпевшо общинско имущество досега.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР