За доста добра новина съобщиха пловдивчани, потребители на социалните мрежи,

...
</TD
>За доста добра новина съобщиха пловдивчани, потребители на социалните мрежи,
Коментари Харесай

Чудо невиждано в пловдивския квартал Кючук Париж

За много добра вест оповестиха пловдивчани, консуматори на обществените мрежи, видя Plovdiv24.bg . Във фейсбук групата " Забелязано в Кючука " жител оповестява, че кръстовището на ул. " Димитър Талев " и бул. " Александър Стамболийски " е асфалтирано.

То беше затворено за ремонт, който трябваше да отнеме към месец и да бъде пуснато на 10 март, . По информация от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " това последно затваряне би трябвало да продължи до 10 април. Дали този път срокът ще се съблюдава, следва да забележим.

По думите на пловдивчанина, който е направил фотографията, асфалтът е положен единствено на кръстовището, а всичко останало е " леш ".

" Естествено, по остарял български бит, след кръстовището булевардът в посока Затвора остава затворен и разкопан... А трябваше да пуснат този сектор на пети март...  ", добавя той.

Според различен коментиращ проблемите в региона няма да се оправят скоро:

" Забравете най-малко за година булеварда и в двете направления на кръстовището. Да не кажа и две години. Два месеца битка с едно кръстовище!!! А смятайте какъв брой още кръстовища ще се затварят по булеварда, посока Коматевския възел. Да не приказваме, че лятото ще се затвори и кръстовището на " Македония/Вапцаров ", което е 3 пъти по-голямо от " Талев/Стамболийски ". Та, Адът занапред предстои… "

Още един пловдивчанин споделя, че ситуацията по никакъв начин не е розово:

Кръстовището е асфалтирано и готово, само че полицията не е разрешила да го пуснат. Информацията е от изпълнителите, особено пратих човек. Дано имат рационално и свястно пояснение, и не е следващото дебилско решение. Днес заредих гориво на ЕКО, бензинджията беше и касиер, и барман, и всичко. Работата им била паднала фрапантно, над 90% сподели момчето.

Има несъмнено и недоволни:

" То едно асфалтиране!!!! Понеже не можаха да създадат шахтите наедно с асфалта, всичко е по-ниско и свръзката със остарелия асфалт е на друго равнище, тъй че бавничко минавайте "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР