Всяко управление идва с обещание да намали административните тежести, но

...
</TD
>Всяко управление идва с обещание да намали административните тежести, но
Коментари Харесай

Георги Търновалийски, доц. Недялка Петрова и Яни Иванов за малкия и среден бизнес

Всяко ръководство идва с заричане да понижи административните тежести, само че в никакъв случай не се получава. Подкрепата за дребния и междинен бизнеса е единствено декларативна, липсват действителни тласъци. Достъпът до на ниска цена държавен запас, европейски фондове и стратегии е стеснен. Това са част от проблемите, с които се сблъсква дребния и междинен бизнес. Те бяха споделени от представители на съсловието с претендентите за народни представители от Политическа партия " Български напредък “ -, доцент Недялка Петрова и Яни Иванов.

Финансистът в пловдивската листа с №15 изясни, че до момента в който се раздува администрацията, бремето върху дребния и междинен бизнес ще пораства.

" Това е правопропорционално и неизбежно предписание – увеличението на администрацията води до повече административни тежести “, съобщи той. Според него Българската банка за развиване може да обезпечи достъп до бърз и на ниска цена кредитен запас на дребните и междинни компании.

" Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия остава анонимна. Тя е призвана да е на първа линия в подпомагането на вашата активност и би трябвало да си влезе в ролята “, акцентира Търновалийски. Колегата му в листата на Политическа партия " Български напредък “ обърна внимание на картелните и нелоялните търговски практики, които подвигат инфлацията и цените.

" Те също мачкат дребния и междинен бизнес през днешния ден “, уточни мениджърът на транспортна компания. " Ние считаме, че страната незабавно би трябвало да се намеси и да влезе в контролните си функционалности “, добави юристката в пловдивската листа с №15 доцент Недялка Петрова. Тримата претенденти за народни представители бяха безапелационни, че би трябвало да има постоянен кабинет, който да стартира незабавното решаването на рецесиите в България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР