Винаги съм призовавала хората да излязат и да гласуват, независимо

...
</TD
>Винаги съм призовавала хората да излязат и да гласуват, независимо
Коментари Харесай

Пепа Деведжиева: Гласувайте за дясното и това е партия КОД!

Винаги съм призовавала хората да излязат и да гласоподават, без значение за кого. Правя го и този път, въпреки да разбирам, че минахме през доста избори, хората са изтощени и считат, че това е безсмислено упражнение, това съобщи Пепа Деведжиева от партия КОД и претендент за депутат на 2 място в листата и добавя:

Но в този момент ще моля освен да отидат до машините или урните, а и да поддържат същинската дясна партия КОД. Ние сме изправени още веднъж пред безапелационната алтернатива – дясно или ляво ръководство. Дясното поддържа инициативния човек, като основава правила и предвидимост, а лявото раздава помощи на калпак, без значение дали получаващият в действителност има потребност, и това се прави за сметка на налозите на всички, което е освен незаслужено, а и рисковано, тъй като се теглят нови и нови заеми.

Обръщам се към хората, които към момента не са решили за кого да гласоподават, да поддържат КОД с №11 в интегралната бюлетина, тъй като това е гласът на свободния българин. Стига изтъркани обещания и популистки лозунги, тъй като доста години хората бяха подлъгвани и се стигна до такава степен през днешния ден в КОД да приказваме за антикомунизъм и да повтаряме това, към което хората се стремяха още в зората на демокрацията.

Гласувайте за дясното и това е партия КОД!

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР