Входирана жалба от починал човек бе причината делото срещу

...
</TD
> Входирана жалба от починал човек бе причината делото срещу
Коментари Харесай

Жалба от мъртвец удължи съдебен процес

Входирана тъжба от умрял човек бе повода делото против Ваклин Хъмчев, който е упрекнат в причиняване на гибел по непредпазливост на трима младежи при злополука на разклона за село Цалапица, да не стартира по-рано през днешния ден.

Апелативните съдии прецизираха, че лицето Михаил Натов не е установен като частен обвинител пред Окръжен съд Пловдив, където се е гледал процесът преди този момент. Те допълниха, че това е обективно невероятно да бъде направено, тъй като мъжът е умрял, предаде кореспондент на  Plovdiv24.bg. 

Следователно въззивната му тъжба подадена към Апелативен съд Пловдив се установи, като неправда и се постанова ход на съвещанието да не бъде даден. 

Припомняме Ви, че в началото Впоследствие Апелативният съд понижи присъдата на Хъмчев на 4 години отнемане от независимост. След това обаче Върховен касационен съд анулира решението на Апелативния съд и го върна за ново разглеждане от нов състав от стадия на правосъдното съвещание.

Инцидентът е от 13 май 2019 година Ваклин Хъмчев, шофирайки влекач " Скания “, теглещ полуремарке " Шмитц “, объркал отбивката за Цалапица на пътя Пловдив - Пазарджик и дал на заден ход. При това придвижване обаче той блъснал движещия се към него лек автомобил БМВ, при което умират тримата младежи - на 22, 23 и 32 години. Хъмчев 7 пъти е бил глобен за разнообразни нарушавания по пътищата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР