Вчера около 08.40 часа. в Четвърто Районно управление - Бургас

...
</TD
>Вчера около 08.40 часа. в Четвърто Районно управление - Бургас
Коментари Харесай

Голям пожар вилня в Димчево

Вчера към 08.40 часа. в Четвърто Районно ръководство - Бургас е получено известие за пожар, зародил в солидна сграда с повърхност близо 50 кв.м, ситуирана на ул. " Десета “ № 1 в село Димчево.

Постройката е благосъстоятелност на 45-годишен мъж. Тя е употребена за предпазване и ремонт на транспортни средства. От огъня изцяло унищожени са мотоциклет " Сузуки “, 1000 кубика, цялата горна задница на автомобил " БМВ “, с бургаска регистрация, машина за аргон, уред за заваряне, телоподаваща заварачна машина, винтоверт, два флекса, ударни машини, водоструйка, моторна косачка, компресор, автомобилни гуми, надуваем басейн, голям брой принадлежности, бутилки за газ, въглерод и О2, дребни движимости, акрилни бои, разредител, всички документи за посочените транспортни средства, документи за товарен автомобил ЗИЛ-131 и регистрационния номер на товарно ремарке. Точната стойност на изгорелите движимости е в развой на изясняване.

Пожарът е сподавен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. По данни на притежателя случаят зародил към 08.30 ч. в постройката, до момента в който той бил наоколо до парцела си. До момента не са открити данни за тенденциозен палеж. Причините за пожара са в развой на изясняване. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР