Във връзка с критичното състояние на общински път III-906, който

...
</TD
>Във връзка с критичното състояние на общински път III-906, който
Коментари Харесай

Писна им! Излизат на протест заради критичното състояние на път в Бургас

Във връзка с сериозното положение на общински път III-906, който е съществена и единствена пътна артерия свързваща гр. Бургас с кв. " Черно море ", кв. " Рудник " и селата Брястовец и Драганово, жителите им възнамеряват да проведат легален кротичък цивилен митинг с отчасти затваряне на пътя на 20.08.2023 от 9 часа. Сборния пункт, ще е до ЖП прелеза на разклона, посока кварталите.

" През годините, са входирани голям брой подписки, само че за жалост без съответни ограничения. Много хора, са дали жертви на това трасе и с изминаване на годините, то става все по-опасно.

Косвената цел на митинга е, да се сезират институциите и да се придаде публичност на казуса с сигурността, пред който са изправени всички поданици, на горепосочените обитаеми места. Основната цел, е реализиране на резултати изразяващи се в директни дейности от страна на община Бургас, за цялостно възобновяване на пътната настилка с такава съобразена с особеностите на почвите в региона (подсилване на основата при пропадналите участъци), и най-много с оглед, сигурността на придвижване на коли, колела и пешеходци. Желаният и краен резултат, е повсеместен и главен ремонт на пътя ", оповестиха уредниците на митинга.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР