Във връзка с информацията, разпратена до медиите днес от екипа

...
</TD
>Във връзка с информацията, разпратена до медиите днес от екипа
Коментари Харесай

Община Пловдив отговори за Hills of Rock 2023

Във връзка с информацията, разпратена до медиите през днешния ден от екипа на Fest Team - промоутърската компания, която провежда фестивала Hills of Rock в Пловдив, в която се твърди, че " kерешителност, закъснение от страна на общината и административни спънки са измежду спънките, които срещат уредниците на рок събитието на България Hills of Rock за 2023 “, и още " …съдбата му още веднъж виси на косъм. Съществува действителен риск Пловдив да остане без най-вълнуващото събитие за българските почитатели на музиката, поради тромавост и несигурност от страна на общината “, оттова желаят да създадат следните значими разяснения:

-  Всяка година фестивалът Hills of Rock в Пловдив се провежда след присъединяване по отворена покана за планове, която се афишира от Фондация " Пловдив 2019 “.  В този смисъл община Пловдив, общинската администрация не е страна в тази връзка, както е представено в известието.

- Фондация Пловдив 2019 разгласи отворена покана по стратегия Наследство през ноември предходната година, като интервалът на кандидатстване беше от 7 ноември до 15 декември 2022 година Общ бюджет на Фондация " Пловдив 2019 “ за актуалната отворената покана: 1 000 000,00 лева. Експертната комисия за разглеждане и оценка на кандидатурите се състои от 7-членното жури и включва представители на културните среди в Пловдив, които имат директно присъединяване в реализацията на плана " Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “. Резултатите по отворена покана " Наследство 2023 “, по която бяха подадени 64 плана, се чака да бъдат оповестени  до 22.01.2023 г.  Информация за това е оповестена и на уеб страницата на фондацията.

-  Промоутърската компания Fest Team е кандидатствала при изискванията, оповестени в поканата, които можете да прочетете на https://plovdiv2019.eu/bg/opencall. Забавяне към днешна дата – 20 януари по процедурата няма, както и " колебливост, закъснение от страна на общината и административни спънки “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР