Ваня Христова Кръстева е на 37 години от Пловдив. Тя

...
</TD
>Ваня Христова Кръстева е на 37 години от Пловдив. Тя
Коментари Харесай

Адът за млада майка от Пловдив слезе на земята! Да й помогнем отново да се радва на живота!

Ваня Христова Кръстева е на 37 години от Пловдив. Тя има детенце на 5 години  и е усмихната, работеща и радваща се на живота. Допреди година, когато е диагностицирана с рак. Страшните думи " злокачествено образувание на дясна млечна жлеза ". За Ванчето, както е известна измежду другари и познати в квартал " Смирненски " следва самобитно влакче на ужасите, само че не от тези в увеселителните паркове.

Младата майка се подлага на химиотерапия, последвана и от лъчетерапия. За страдание те не дават упования резултат. Нещо повече - скенер и ЯМР потвърждават, че болестта се популяризира нападателно и на 37-годишната жена са открити дузина мозъчни лезии. С такава величина, че оперативна интервенция е изключена.

Наскоро пъкълът за Ваня Кръстева слиза на земята, тъй като в добавка получава мощни епилептични гърчове. Да се обслужва сама става мъчно, а перманентните болки са спомагателна " екстра ".

Усмивката и вярата на Ванчето обаче са несломими и тя и фамилията й са уверени, че организмът й е мощен и късмет за възобновяване има. Надеждата се крие в скъпоструващо лекарство, което се набира от чужбина - " Кейтруда ". По думите на лекуващите лекари то може да се окаже избавителният пояс за страдащата жена, което да й даде опция да се върне към естественото съществуване и да може да отглежда 5-годишния Криско.

Биологичното лекуване ще се ползва у нас - венозно, през 21 дни. Медикаментът на флакони е непостижим за финансовите благоприятни условия на Ваня и нейната фамилия, що се отнася до нужните количества. Наред с това - тя се нуждае от нова, трета серия химиотерапия.

Ето за какво събитията принуждават Ваня Кръстева да открие дарителска сметка на свое име в УниКредит Булбанк. С фантазията Коледа за нея да подрани и положителни, и състрадателни хора да й окажат поддръжка.

Нека всички, които имат чисти сърца и финансови благоприятни условия да подадат ръка на Ваня от Пловдив в най-важната й борба - тази против подлия рак. За задачата публикуваме дарителската й сметка, по която вноски се вършат, без да се заплащат банкови такси.

При постигане на нужната сума за лекуването на Ваня, акцията ще бъде мигновено прекъсната и даден обстоен доклад, чрез фактури.

Ваня Христова Кръстева

BIC: UNCRBGSF

IBAN сметка: BG03UNCR70001525121995
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР