В свой пост в социалните мрежи тази сутрин Атанас Атанасов

...
</TD
>В свой пост в социалните мрежи тази сутрин Атанас Атанасов
Коментари Харесай

ГЕРБ в Пловдив със скандални разкрития след атака от Атанас Атанасов

В собствен пост в обществените мрежи тази заран Атанас Атанасов от обединението ПП-ДБ упреква ГЕРБ в Пловдив в пазаруване на гласове. Ето какво твърди Атанасов:

Тази заран пред Българска национална телевизия заявих, че съществува обществено налична информация за пазаруване със средства в изключително огромни размери на гласове в интерес на ГЕРБ в Пловдив. В тази връзка доскоро бях осведомен от Директора на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив, че по случая е формирано досъдебно произвеждане по член 167, алинея 2 от Наказателен кодекс за пазаруване на гласове.

Призовавам всеки, който разполага с сходна информация, да алармира органите на Министерство на вътрешните работи. В момента търговията с гласове генерира големи облаги за проведената престъпност. 

Реакцията от ГЕРБ не закъсня и един от водачите на листата в Пловдив излезе със скандални изказвания и извънредно любопитна фотография към тях:

" Колко тъкмо може да си безочлив и нахален от боязън, че макар яловото си обединяване, отново можеш да загубиш изборите в Пловдив?!!!!!

И да не излезе, че за следващ път сте излъгали сутринта в Българска национална телевизия, с цел да прикриете активността на Вашите съпартийци в " Столипиново "?!

И да не вземе да се окаже, че Министерство на вътрешните работи в Пловдив поради Вашите неистини се самосезира и не е имало информация за сходни дейности от страна на ГЕРБ-СДС?!

И да не вземе да се окаже, че “публично наличната информация " за сякаш “купуването " на гласове е следващата поръчкова публикация против ГЕРБ-СДС, която комфортно Вашата коалицийка пуска?!

Тази акция изтърпяхме доста черен пиар и подмолни игрички от умрелите от боязън псевдополитици от ПП-ДБ, само че последната скотщина, идваща от индивида, прочут с обстоятелството, че съществува, с цел да ненавижда господин Борисов, преля чашата на търпението ни.

Уважаеми господин Атанасов,

Не ние от ГЕРБ-СДС ядем на масите в " Столипиново ", с цел да натискаме хората там да гласоподават за нас.

Не ние от ГЕРБ-СДС пием уиски на масите по пазарите в " Столипиново " отново, с цел да натискаме хората в " Столипиново " да гласоподават за нас.

Моля да обясните за какво в лице, помощник на Ваш съпартиец (коалиционен партньор) са открити описи с лица за гласоподаване в " Столипиново ". Същият беше задържан и е разследван.

Да Ви припомня, че на фотосите са и Мартин Заимов - Ваши претенденти.

И не, господин Атанасов. Ние не сме като Вас. Не лъжем по малките екрани и когато губим избори не използваме операции, а го одобряваме с достолепие.

Вие сте позор за политиката в България и е време хората да Ви санкционират ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР