В социалната мрежа беше публикувана снимка на една от най-обсъжданите

...
</TD
>В социалната мрежа беше публикувана снимка на една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Ще познаете ли най-обсъжданата улица в Пловдив?

В обществената мрежа беше оповестена фотография на една от най-обсъжданите улици в Пловдив, а точно " Даме Груев ", видя Plovdiv24.bg . Потребителите влязоха в спор коя е точната година на снимане на фрагмента, съгласно някои е 2002 година, съгласно други-2004 година

Ремонтът на тази улица в пловдивския квартал " Кючук Париж " се проточи много дълго и пред завършването му пораждат доста спънки. Последната вест към прословутия ремонт е, че ще се забави най-малко до лятото поради обжалвания на притежатели на парцели. " Има правосъдно дело и по реда на чл.50 от Закона за правосъдната власт, когато има произвеждане, никой няма право да прави нищо “, сподели преди дни за  Plovdiv24.bg  районният кмет .

Ето и част от мненията на пловдивчани под обявата:

Ликвидира си Пловдив тролейбусите - целия свят гледа по какъв начин да обновява и влага в еко превоз, а Пловдив ги замениха с щъркели. Даже в България съвсем няма други градове да създадат тая нелепост с изключение на Габрово и Велико Търново. Само тия 3 града унищожиха тролеите.

Толкова добре беше, че и трева имаше сред паветата.

Сега на мястото на тези дървета има (некачествен) асфалт.

В дясно на тролейбуса до 1963 г.  съществуваше жп път-Ухото, с цел да се обръщат на 180 градуса парните локомотиви.Зад Халите се събираха с линията от тухларната и навлизаха в региона на гарата.

 

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР