В събота около 02.50 часа при обход на района в

...
</TD
>В събота около 02.50 часа при обход на района в
Коментари Харесай

Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици

В събота към 02.50 часа при обход на региона наоколо до бл. 87 в к-с " Меден рудник “ чиновници от Четвърто Районно ръководство - Бургас чули крясъци и мощен звук от строшаване на стъкло. Спирайки пред блока забелязали през прозорец на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена.

Полицаите са се намесили се навреме. Битата е 22-годишна жена от Ямбол. Тя е получила мощни болки в региона на лявата ръка и е откарана в УМБАЛ – Бургас. При медицинския обзор е установено, че същата получила фрактура на лакътя на лявата ръка.

Установен и арестуван е причинителят на побоя – 44-годишен престъпно проявен бургазлия. Той е направил цялостни признания за осъщественото и предал дървен кол, с който нанесъл ударите по ръката на жертвата. По случая е формирано бързо произвеждане. Извършено е претършуване в населявания от него дом. Там са открити и конфискувани пластмасова чаша с бяло кристалообразно вещество - амфетамин, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество - чийто прецизен генезис е в развой на изясняване, свивка със суха зелена тревна маса - канабис,  ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество,  две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало останки от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис " Фосфорна киселина 85 % “ и други

Бургазлията е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР