В редакцията на Plovdiv24.bg дойде сигнал от гражданин, в който

...
</TD
>В редакцията на Plovdiv24.bg дойде сигнал от гражданин, в който
Коментари Харесай

Невиждани сцени в пловдивския Бевърли Хилс, купуват успокоителни

В редакцията на Plovdiv24.bg пристигна сигнал от жител, в който се оповестява за междусъседски кавги и даже разпра с юмруци. Мястото е село Марково.

Ето какво се споделя в сигнала: 

" Здравейте, от доста години лицето А.С. заплашва и се саморазправя със фамилията ми в село Марково. Лично аз в никакъв случай не съм го предизвиквал по какъвто и да е метод. Дори когато се е стигало до разпра с него, той не е изтъквал причина за какво го прави и какво има срещу фамилията ми. На 5 септември още веднъж бях атакуван от него пред брачната половинка си и пред други двама очевидци. А.С. ми нанесе голям брой удари с юмруци в региона на главата още веднъж, без да го предизвиквам с нещо.

Дори в противен случай, когато потегли да ме удря ми сподели " какъв брой пъти съм ти споделил да не се занимаваш с мен, аз работя за значим човек и нищо не можеш да ми направиш ". Виждайки протичащото се, брачната половинка ми стартира да крещи от уплах, само че все пак ударите на А.С. не спираха. Може би, откакто се измори, спря да ме удря и си потегли без даже да види в какво положение съм. Веднага посетих лечебно заведение за обзор и Първо РУ-Плодив, където си подадох тъжба.

На 6 септември, към 11:00 часа, паркирах пред заведението на брачната половинка си персоналния си автомобил, след към 30 минути въпросният господин излезе от улицата, където беше автомобилът ми. Тъй като брачната половинка ми, когато го видя, доста се тормози, се наложи да отида до аптеката, с цел да й купя успокоителни. Когато се върнах до колата си обаче, се оказа, че задният прозорец е строшен, за което ползвам фотоси ".

Plovdiv24.bg се свърза с пресцентъра на ОДМВР. От там ни дадоха отговор следното: 

" Става дума за дългогодишни междуличностни връзки. Предната вечер сред подателя на сигнала и въпросното лице А.С. е имало свада в заведение, за което патрул на Първо районно управление (на МВР) е отишъл и е стартирана инспекция.

За въпросното строшаване на прозореца на автомобила се води досъдебно произвеждане против незнаен причинител за увреждане на непознато имущество - член 216 от Наказателен кодекс. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР