В празничния ден на града – 6-ти май, Държавен куклен

...
</TD
>В празничния ден на града – 6-ти май, Държавен куклен
Коментари Харесай

За най-малките: Безплатни куклени представления в Русе 

В празничния ден на града – 6-ти май, Държавен куклен спектакъл – Русе ще зарадва дребните, а и огромни поданици и посетители на града с две представления на класическата детска пиеса " Трите прасенца “. Благодарение на поддръжката от Община Русе, театърът ще показа спектакъла изцяло гратис.

Първото зрелище на " Трите прасенца “ ще стартира в 13:30 часа пред Съдебната палата на площад " Свобода “, а второто ще се състои от 16:00 часа към " Вазата “ в Парк на младежта. Сред зелената конюнктура на парка, децата и техните фамилии ще имат опция да се насладят на незабравимо зрелище с обичаните герои от " Трите прасенца “, преди да стартират осъществяванията на децата от ОбДЦКИ и Младежки дом. Представлението в парка е отлична опция за всички, които желаят да посетят останалите събития в центъра на града в по-ранните часове на деня или просто желаят да се насладят на невероятното осъществяване още веднъж.

В функциите на симпатичните герои от " Трите прасенца “ ще се въплътят надарените артисти Христина Стоянова, Радинела Тотева и Любен Русенски, което дава обещание да трансформира тези представления във вълнуващо и незабравимо прекарване за всички фенове.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР