В момента на тир-паркингът в Русе има 634 камиона. Това

...
</TD
>В момента на тир-паркингът в Русе има 634 камиона. Това
Коментари Харесай

Пенчо Милков за ТИР-паркинга: Не би могъл да решил изцяло проблема с опашките 

В момента на тир-паркингът в Русе има 634 камиона. Това написа кметът Пенчо Милков в своя Фейсбук профил. 

Той отбелязва, че паркингът не би могъл напълно да реши казуса с опашките. 

Публикуваме цялото изказване на Пенчо Милков без редакторска интервенция: 

" Продължавам да упорствам при изпълване на потенциала на паркинга контролните органи да стопират водачите на двете места, които определихме взаимно с държавните институции с формален протокол.

В покрайнините на града, а не във вътрешността.

Дните на напор са понеделник, вторник и сряда, в останалите дни е надалеч по-спокойно.

Затруднение съставлява прекосяването на водачите през заобиколни направления, с цел да избегнат опашката, както и най-много спиранията в работата на административните гишета по границата. За режима им на работа съм изискал информация, която да показва в идващите дни пред новите министри.

И отново да кажа - паркингът е безусловно нужна, изчезнала до момента причина за положителното действие на тази система. Но не би могъл напълно да реши казуса самичък. Важна е организацията вътре, само че и организацията на държавните институции. Регулиране на казуса дължи главно страната.

От 1992-93 година са първите изявления в Русе за километрични тапи. До момента никой не беше решил въпроса, макар че паркинги в България има. Реално в този момент се появява опция за трайно решение при добра организация на държавните институции и съществуването на това оборудване. Трябва да има съгласуваност на всички виновни структури.

Направена е забележителна инвестиция, която цели ред, обикновено напредване на хората и унищожаване на предпоставките за произшествия на пътя. "
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР