Утре на сцената на Античния театър от 20.00 часа Център

...
</TD
>Утре на сцената на Античния театър от 20.00 часа Център
Коментари Харесай

ОДК представя талантливите деца на Пловдив с празничен концерт на Античния театър

Утре на сцената на Античния спектакъл от 20.00 часа Център за поддръжка на личностно развиване – Общински детски комплекс – Пловдив показва празничен концерт под надпис " Децата на Пловдив “.

Младите танцьори, музиканти, артисти и спортисти, ученици на ОДК ще зарадват пловдивската аудитория с красивите си осъществявания. Близо час и половина ще продължи пъстрата приказност, в която ще вземат присъединяване децата от школите Водоснабдителна система " Синтез “ и Детски спектакъл, хор " Евмолпея “, ХПММ " Стефка Благоева “ и школата по актуален танц – " Либертанго “, Мажоретен състав и Духова групировка, ФАФ " Куклици “, ФТА " Иглика “, " Бамбини “, джаз балет и художествена гимнастика, ХПМ " Стефка Благоева “ и хор " Детска китка “. Гости на празника ще бъдат порасналите момчета на ОДК, които към този момент са част от " Хора на мъжете на Пловдив “ с диригент Милка Толедова. Празничният концерт " Децата на Пловдив “ се реализира с финансовата поддръжка на община Пловдив.

Кратки видеа ще показват дейностите на школите от трите посоки в ЦПЛР – ОДК – " Науки и технологии, изкуства и спорт “. Приказният театър ще приключи с песента на ОДК, особено основана за празничния концерт " Децата на Пловдив “.

Центърът за поддръжка за личностно развиване - Общински детски комплекс – Пловдив е институция в системата на предучилищното и учебното обучение, в която се провеждат и организират действия по ползи в областите " Науки и технологии “, " Изкуства “ и " Спорт “.

Центърът предлага положителна просветителна среда, стимулираща познавателните ползи и креативните качества условия на децата и учениците и насърчаваща тяхното изцяло развиване и пълноценна реализация. Клубовете, школите и обединенията се включват в доста начинания на Община Пловдив, дейностите от Националния календар за изяви по ползи и Националния състезателен календар на МОН, както и в други национални и интернационалните надпревари и състезания.

В Центъра работят кариерни консултанти, които подкрепят учениците в процеса на кариерно насочване, в избора на обучение, специалност и работа, както и в планирането и постигането на фантазията им за професионална кариера. В ЦПЛР действат емблематични за града хорови и танцови сформира, ръководени от изявени в региона на изкуствата персони. Екипът е показан от висококвалифицирани преподаватели с опит.

Концертът е с вход свободен!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР