Установени са всички факти и обстоятелства относно убийството на психолога

...
</TD
>Установени са всички факти и обстоятелства относно убийството на психолога
Коментари Харесай

Министър Демерджиев коментира в Пловдив убийството в София

Установени са всички обстоятелства и условия по отношение на убийството на психолога в София. Имало е насрещни тъжби и сигнали и е назначена инспекция в 5 районно управление (на МВР) на Столичната дирекция на вътрешните работи. Това съобщи в Пловдив министърът на вътрешните работи, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Министърът посочи, че въпросните тъжби не съдържат ясно недоволство за физическа опасност. Проверката ще открива какви ограничения са подхванали чиновниците на реда. " Хипотетично е допустимо жалбите да са манипулирани и точно по тази причина се прави инспекция " - сподели той. 

Обвиненият за тежкото закононарушение е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи преди повече от 20 години. Въпросът е дали е трябвало да му бъде отнето оръжието и в тази посока се чака да се подхващат ограничения, съобщи Демерджиев.

Министърът уточни още, че при започване на мандата на служебното държавно управление са дадени инструкции по какъв начин да се прави предварителна защита на сходни случаи. Предстои основният секретар на Министерство на вътрешните работи да даде нови, а, който не ги извърши, ще носи отговорност.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР