Университетът по хранителни технологии вече има лого за своята 70-та

...
</TD
>Университетът по хранителни технологии вече има лого за своята 70-та
Коментари Харесай

УХТ избра лого за 70-та си годишнина след конкурс

Университетът по хранителни технологии към този момент има лого за своята 70-та годишнина, която ще бъде празнувана тържествено през 2023 година

Авторите на най-хубавите оферти бяха отличени на тържествена гала в зала " Хоризонт “. Калоян Калинин, докторант в УХТ и зам.-председател на Студентски съвет, в работен екип с графичния дизайнер Венци Кутинков, завоюваха огромната премия в състезанието. Тяхното предложение незабавно притегли гласовете на комисията, която беше същински затруднена в избора измежду изобилието от забавни и истински оферти.

Останалите класирани в състезанието са възпитаници от Националната художествена гимназия " Цанко Лавренов “ – Пловдив. На второ място беше класирана Нели Чучулигова, на трето – Ралица Друмчийска, а на 15-годишната Йоана Чонова бе връчена поощрителната премия за най-млад участник. Всички класирани получиха грамота на университета, както и парична премия.

На формалната гала участва академичното управление на университета, преподаватели, чиновници както и Ивилина Коликова-Попова, учител по тримерен дизайн и компютърна графика от НХГ " Цанко Лавренов “

Ректорът проф. доктор Пламен Моллов изрече благодарности на участниците за вложените от тях дух, сила и страсти в предложенията за лого.

При приемане на премията спечелилият Калоян Калинин благодари на управлението за проведения конкурс, с който започва подготовката на идните празнувания на 70 годишнината от основаването на УХТ.

По традиция на тържествения Академичен съвет в навечерието на Коледа своите дипломи получиха и преподавателите, нараснали в академична служба. За последните две години  7 са новите професори, а доцентите – 10. На всички тях проф. Моллов връчи почетен знак на УХТ и издания на известни създатели на художествена литература.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР