Уникално по рода си събитие ще се проведе през уикенда

...
</TD
>Уникално по рода си събитие ще се проведе през уикенда
Коментари Харесай

Нещо много интересно предстои в изоставения мол Strand

Уникално по рода си събитие ще се организира през уикенда в Бургас. Морският град още веднъж е модернист и за първи път в България става хазаин на Mil-Sim EVENT в изоставения мол “STRAND ". Това ще бъде 24-часова " борба “, в която ще се включат над 200 играчи. Организатори на различното събитие са Airsoft Kings Bulgaria.

Какво съставлява събитието?

Играчи и тимове от цялата страна, в това число посетители от Румъния, Турция и Хърватия, ще влязат в ролята на контрактори в пост-апокалиптичен свят, където по-добре подготвените и оборудвани воини имат по-голям късмет за оцеляване. Бойните отряди ще би трябвало да се борят за надзор над значими точки, като лаборатории за генно модифициране, хранилища с муниции, логистични центрове, храна, гориво и други запаси от витално значимо значение.

Това интерактивно премеждие ще включва задачи за намиране и избавяне на " ранени “ учени (включително потребление на турникет и носилка), саботиране на противников логистични центрове (заглушаване на антени и радиовръзка), намиране и потребление на нов мутагенен ген (създаване на свръх-войници-самите играчи) и други Всичко това ви чака през светлата част на денонощието.

За тъмната част уредниците са подготвили “страшни " неща!

" В света, в който ще се потопите, мъртвите оживяват и се трансформират в “бродещи " (отделен отбор-част от екипа на Airsoft Kings Bulgaria). След настъпването на тъмнината антидотът ще бъде едно от най-ценните неща в бойния инвентар на операторите. През нощта най-важната задача на колектива ще бъде оцеляването! “, повдигат част от завесата от Airsoft Kings Bulgaria.

В края на първата част от мероприятието (18:30-19:30) е планувана проведена лотария с над 100 награди. В нея са включени 9 огромни награди от уредниците, Camouflage.bg, Olymp Gym Бургас, Стрелбище и пейнтбол “Капчето " - гр. Бургас и др.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР