.td_uid_42_5cd91fea36aa6_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cd91fea36aa6_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Брандът ще изненада с първия в

...
.td_uid_42_5cd91fea36aa6_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cd91fea36aa6_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Брандът ще изненада с първия в
Коментари Харесай

HONOR ще представи своята нова серия премиум смартфони HONOR 20 в Лондон на 21 май

.td_uid_42_5cd91fea36aa6_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cd91fea36aa6_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Брандът ще изненада с първия в света динамичен холографски дизайн Чудото на революционния динамичен холографски дизайн
  Докато международните марки се концентрират върху възстановяване на функционалността на смарт телефоните, HONOR се стреми да основава съвършената композиция от функционалност и хармония. HONOR 20 ще преобърне визиите на потребителя за смарт телефон дизайн, трансформирайки се в първия смарт телефон в историята на HONOR, който разполага с многоизмерен динамичен холографски стъклен тил.

Динамичният холографски стъклен тил е изработен посредством двуетапен развой, с помощта на първата в промишлеността технология на HONOR – Triple 3D Mesh . Дълбочинният пласт е основан благодарение на прецизна техника. Той е вграден в милиони дребни призми, които наподобяват на късчета диаманти.

След завършването на този комплициран развой, дизайнерите комбинират този пласт с две други повърхности: стъклен пласт и пласт, затрупан с цветовете на идните модели HONOR 20, които ще бъдат разкрити на премиерата на 21 май. Резултатът е оптичен резултат, пораждащ дълбочина, с помощта на който серията HONOR 20 изпъква пред своите прародители.
.td_uid_41_5cd91fea3670b_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cd91fea3670b_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0} Чудото на „ постоянно по-добрия “ дизайн
„ Мотото на HONOR при дизайна на нови артикули e „ Винаги по-добър “ и негово въплъщение е всичко, което сътворяваме. Най-новата ни технология Triple 3D Mesh е шедьовър на софтуерното майсторство. Въведена за първи път със серията HONOR 20, тази иновация включва високо акуратен и комплициран развой на сглобяване. От всеки 100 задни панела единствено 20 съумяват да отговорят на нашите строги стандарти. Въпреки голямото предизвикателство, което това съставлява, HONOR продължава да е твърдо зает със основаването на стъклен тил, употребявайки тази техника. Ние се стремим да предложим най-хубавото на нашите клиенти “, сподели Джордж Джао, президент на HONOR.

HONOR е прочут с впечатляващите си дизайнерски хрумвания. Със своите революционни технологии през днешния ден марката се е утвърдил като водещ иноватор при дизайна на стъклени смарт телефон гърбове, стартирайки революцията при дизайна още с неповторимия 2.5D стъклен тил на HONOR 8 и 3D извития стъклен дизайн на гърба на HONOR 9. След това при HONOR 10 марката показа зашеметяващия дизайн Aurora – пъстър градиент, който прелива пленително на гърба на модела. Със серията HONOR 20, HONOR към този момент е подготвен да изведе инженерните си нововъведения при дизайна на ново равнище –  игра със светлината, с цел да сътвори първия в света динамичен холографски дизайн, комбиниран със знаковите за HONOR цветове и градиенти.
Чудото на потребителски насочените дизайн и функционалности  
  Мотото „ Винаги по-добър “ , което HONOR следва при дизайна, кара марката да излезе оттатък познатите рамки на текстурния и цветовия дизайн и да сътвори първия в света динамичен холографски стъклен тил. Серията HONOR 20 се отличава и с 6.26 инчов All-view екран с 91.6% съответствие на екрана към тялото . В композиция с 4.5 мм предна камера, вградена в екрана , All-view екранът разрешава още по-вълнуващо образно преживяване, без да се прави компромис с естетиката.

За разлика от предходните модели, при HONOR 20 ръбовете са изгладени за реализиране на оптимално грациозен дизайн. Това включва деликатно позициониране на датчика за пръстови отпечатъци от дясната страна на алуминиевата рамка, с цел да добави естественото слагане на пръстите, когато потребителят подвига телефона. Повърхностният пласт срещу пръстови отпечатъци подсигурява, че телефонът ще наподобява добре от самото начало. Извитият екран освен обезпечава по-добър захват в ръката, само че също по този начин разрешава увеличение на всички три измерения на телефона: дължина, широчина и височина, с цел да се усъвършенства цялостното преживяване при гледане.

Асиметричното „ L-образно “ позициониране на обективите на камерата усъвършенства софтуерната мощност на HONOR 20, тъй като прави допустимо вграждането на по-голям размер батерия и в това време опазване на естетиката на динамичен холографски стъклен тил.

На премиерата на моделите от серията HONOR 20 в Лондон марката ще показва по какъв начин с тях всички може да “улавяме чудеса “ и ще разкрие още доста благоприятни условия на камерата и дизайна. Моля, отбележете датата 21 май в календара си и останете на линия за още вести на уеб страницата на HONOR: hihonor.com, и в формалните канали на марката в обществените мрежи.
.td_uid_43_5cd91fea36e2b_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5cd91fea36e2b_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР