.td_uid_42_5cd70dd23701c_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cd70dd23701c_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Екипът на българския стартъп Центроида“ (Centroida)

...
.td_uid_42_5cd70dd23701c_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cd70dd23701c_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Екипът на българския стартъп Центроида“ (Centroida)
Коментари Харесай

Екипът на Centroida се присъединява към ScaleFocus

.td_uid_42_5cd70dd23701c_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cd70dd23701c_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Екипът на българския стартъп „ Центроида “ (Centroida) се причислява към компанията за професионални софтуерни услуги, софтуерно инженерство и цифрова промяна ScaleFocus.
Centroida специализира в блокчейн, облачни технологии, изкуствен интелект и машинно образование и е оповестена за „ Технологичен стартъп на годината “.
Екипът на Centroida се състои от амбициозни и енергични експерти, с които се работи елементарно. Именно тези качества са в основата на рецептата за напредък на ScaleFocus, следвана от години. Изкуственият разсъдък и машинното образование са извънредно значими за ScaleFocus през 2019 година
Компанията чака голям растеж в тези две сфери в околните 2-3 години. Опитът на Centroida в изкуствения разсъдък и машинното образование ще помогне на ScaleFocus да обслужва още по-добре клиентите си от целия свят и да им дава софтуерни решения с безупречно качество
С неспокойствие чакаме да използван на процедура уменията на Centroida в региона на лицевото различаване, автоматизацията, роботизацията и науката за данни “, споделя Пламен Цеков, Изпълнителен шеф на ScaleFocus.
.td_uid_41_5cd70dd236be8_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cd70dd236be8_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
„ Радваме се, че ставаме част от най-голямата софтуерна компания в България. Впечатлени сме от устойчивия растеж на ScaleFocus. Вълнуваме се от опцията да използван в доста по-голям мащаб нашия опит в блокчейн, изкуствения разсъдък, машинното образование и облачните технологии. Вече имаме голям брой планове за компютърно зрение и автоматизация в сферите на сигурността и маркетинга и имаме вяра, че от тази наша експертиза ще има големи изгоди “, споделя възпитаникът на Stanford и Harvard и Изпълнителен шеф на Centroida Ангел Келчев.
„ Екипът ни ще добави спомагателна стойност към плановете на ScaleFocus за техните световни клиенти. ScaleFocus към този момент е сътрудник на едни от най-хубавите снабдители на облачни услуги в света като Microsoft, Amazon, Гугъл, SAP, Oracle и Alibaba Cloud. Именно в тези планове нашите експерти по облачни технологии ще имат максимален принос “, разясняват Гаврил Тонев и Теодор Савов, съ-учредители на Centroida.
ScaleFocus закупи българската компания Upnetix в края на 2018 година Upnetix е една от 50-те организации в света, сертифицирани за разработка на Гугъл, с фокус върху цифрова промяна и устойчиви уеб и мобилни софтуерни решения. След сполучливата интеграция на Upnetix, ScaleFocus продължaва да търси благоприятни условия за консолидация в софтуерния бранш, с цел да продължи да надминава упованията на клиентите си в използването на най-новите технологии и най-хубавите практики в IT промишлеността.

ScaleFocus е европейска, високотехнологична компания за доставка на устойчиви ИТ решения. Компанията е фокусирана върху доставката и интеграцията на модерни, новаторски софтуерни решения в областите Digital, Data и Cloud.

Centroida е български стартъп, основан през 2016 година от трима ученици на Американския университет в Благоевград. Печели оценката „ Технологичен стартъп на годината “ от Global Tech Summit през 2018 година С екип от 30 експерти, Centroida е една от водещите български компании за блокчейн решения. Предлага както обществени (Ethereum), по този начин и частни (Hyperledger Fabric) блокчейн технологии, интелигентни contract development и auditing услуги в целия свят. Известна е и с плановете си в областта на машинното зрение и невролингвистичното програмиране (компютърната лингвистика).
.td_uid_43_5cd70dd2373a7_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5cd70dd2373a7_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР