.td_uid_42_5cbaedb42a47b_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbaedb42a47b_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Малък на размер, голям на възможности,

...
.td_uid_42_5cbaedb42a47b_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbaedb42a47b_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Малък на размер, голям на възможности,
Коментари Харесай

Canon пуска на пазара най-лекия в света DSLR фотоапарат

.td_uid_42_5cbaedb42a47b_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbaedb42a47b_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0} Малък на размер , огромен на благоприятни условия , идеалният фамилен DSLR фотоапарат  Canon Europe афишира стартирането на Canon EOS 250D, най-лекият в света DSLR фотоапарат с преносим екран. Създаден за хора, които желаят да вършат по-качествени фамилни фотоси, за тези които желаят да преминат от смарт устройство към фотоапарат, EOS 250D е занимателен и елементарен за прилагане. Той е екипиран с най-новите технологии, които дават на потребителите ужасно встъпление в DSLR фотографията.
Като правоприемник на неведнъж награждавания EOS 200D, EOS 250D има улеснен потребителски интерфейс за работа, 24,1-мегапикселов CMOS APS-C датчик, опция за 4K видео, супер-бърз DUAL PIXEL автофокус и отлична съгласуваност към смарт устройства. В допълнение, камерата се отличава с най-новия процесор за обработка на изображения на Canon – DIGIC 8, който зарежда доста от функционалностите на фотоапарата, в това число запис на 4K филм, 4K time-lapse и 4K фотография от 4K видео.

Лесен за ръководство, с лек и стилен корпус, EOS 250D разрешава на цялото семейство да се любува на историите от живота, когато и да е и на всички места. Асистентът на потребителския интерфейс оказва помощ това да се случва без изпитание от момента, в който камерата е включена. С упътванията и препоръките, асистентът вкарва потребителя в света нa DSLR фотографията, с цел да може всеки да извлече максимума от фотоапарата. Също толкоз елементарно е за потребителите да уловят прекарванията си по-творчески, благодарение на функционалността „ Creative assist ” на Canon. Независимо дали занапред историята ще бъде уловена или това към този момент е направено, набор от резултати, филтри и принадлежности могат да бъдат приложени, за основаване на фотоси, който ще се отличават.


.td_uid_41_5cbaedb42a13b_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cbaedb42a13b_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0} Процесорът DIGIC 8 на Canon дава голям брой подобрения  в прецизността на автофокуса в режим Live View, автоматизиран фокус върху окото, автоматизиран оптимизатор на осветеността, дигитален оптимизатор на обектива и приоритет на светлите тонове в фрагмента за внезапни изображения с висока резолюция, подготвени за шерване непосредствено от фотоапарата
24,1-мегапикселовият датчик се оправя добре при слаба светлина и улеснява постигането на плитка дълбочина на рязкост, като прибавя красиво фоново боке към скъпите фамилни портрети. Авангардната технология на камерата, съчетана с лекотата на прилагане, прави EOS 250D съвършения DSLR за тези, които желаят да уловят скъпи фамилни моменти, на които да се любуват дълго.

EOS 250D е фотоапарат за всевъзможни случаи. Неговият подсъзнателен сензорен преносим екран разрешава комфортно снимане от разнообразни ъгли, което прави фамилните селфита наслада, а записа на влог става без изпитание. Технологията Dual Pixel CMOS AF също ще улови фамилията и приятелите с безупречно изострен фокус, както при снимане на фотоси, по този начин и при видео. EOS 250D разполага с оптичен визьор с 9-точкова AF зона, тъй че кадрирането на фотосите да е такова, както го вижда окото.
Когато фотосите и видеоклиповете са подготвени за шерване, EOS 250D бързо и безпроблемно се свързва със смарт устройства посредством Bluetooth и/или  Wi-Fi и безплатното приложение Canon Camera Connect за iOS и Android
Оттук фотосите и видеоклиповете могат да бъдат прекачване на смарт устройството, прегледани и оповестени в обществените мрежи или споделени с другари и семейство.

Приложението Canon Camera Connect също улеснява снимането от разстояние, идеално за снимане на групово селфи. След това фотосите бързо могат да се изпратят до сдвоеното смарт устройство посредством функционалността за автоматизирано прекачване, без терзания за възможна загуба на фотография.


EOS 250D се предлага в три елегантни покрития: черно, бяло със сиво и сребристо с кафяво. Фотоапаратът е част от екосистемата EOS на Canon, състояща се от над 80 обективи, светкавици и аксесоари от международна класа, предлагащи оптимално равнище на избор, в случай че потребителите желаят да разширят креативните си благоприятни условия.
Камера асистентът и креативните функционалности на EOS 250D, съчетани с най-модерните технологии на Canon, ще приготвят потребителя и фамилията му за чудесно описване на истории и ще им обезпечат принадлежности и познания, за основаването на красиви мемоари с едно натискане на бутона.

EOS 250D се чака да бъде разполагаем на българския пазар от формалните търговци на Canon в края на април 2019 година.
Canon EOS 250 D / съществени характерности: 1 мегапиксела APS C датчик и DIGIC 8 процесор За великолепно качество на изображението, даже и при ниска осветеност. Оптичен визьор Уловете фрагмента, по този начин както го виждате – ясно и елементарно 4K видео За изключителна резолюция Dual Pixel CMOS автофокусна система При снимане през Live View режим, фокусирането на обекта е бързо за фотоси и гладко при видео Подвижен сензорен екран За фотоси от всевъзможни ъгли и надзор на настройките на камерата Асистент на интерфейса Лесни за схващане препоръки, които да оказват помощ за хващане на стремежи кадър Bluetooth и Wi-Fi Постоянна връзка сред фотоапарата и смарт устройството, автоматизирано и бързо прекачване на фотоси Творчески помощник За използване на креативен резултати върху фотосите преди или след улавянето на сцената

.td_uid_43_5cbaedb42a793_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5cbaedb42a793_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР