.td_uid_42_5cbab60e55e04_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbab60e55e04_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Денят започва с лаунчъраПървото нещо, което

...
.td_uid_42_5cbab60e55e04_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbab60e55e04_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Денят започва с лаунчъраПървото нещо, което
Коментари Харесай

Най-добрите Android лаунчъри за 2019-а

.td_uid_42_5cbab60e55e04_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbab60e55e04_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Денят стартира с лаунчъра
Първото нещо, което виждаме след отключване на телефона, е лаунчърът . Това е вашият начален екран или екрани, където подреждате вашите приложения и уиджети. Всеки телефон има авансово конфигуриран лаунчър (така работи Android). Ако той обаче не ви е задоволителен или желаете нещо по-различно, в Play Store съществуват безчет такива стратегии с разнообразни функционалности. Тук сме избрали лаунчъри, които имат по нещо за всеки. Тъй като хората употребяват техните смарт телефони по друг метод, всеки се нуждае и от най-подходящия за него лаунчър.

Най-добрият лек лаунчър: Evie Launcher

.td_uid_41_5cbab60e559e0_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cbab60e559e0_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Android значи многообразие. Ако обаче то не ви е по усета и търсите чист и спретнат интерфейс, Evie Launcher е за вас. Приложението е малко, бързо и извънредно надеждно. Ако ви хареса и не желаете да се разделите с него при избор на нов телефон, можете даже да си запишете настройките в Гугъл Drive. Освен това Evie се предлага изцяло гратис, което е  прекомерно неприсъщо за модерния свят.

Втори най-хубав лек лаунчър: Microsoft Launcher


Microsoft може и да създава мудна Windows OS, само че не и муден лаунчър за Android. И не, той по никакъв метод не прилича интерфейса на Windows Phone. Вместо това приложението залага на познатия образ в множеството смарт телефони. На разположение имате чист стартов екран и динамичен лист с вести от вашия Microsoft акаунт. Специалният режим „Extended Mode“ уголемява вашия първи ред с приложения (dock), само че можете да го изключите. Като цяло Microsoft Launcher не е чист като Evie, само че въпреки всичко е задоволително бърз, пък и влиза в помощ, в случай че имате Outlook профил.

Най-добър лаунчър за персонализация: Nova Launcher


Вероятно желаете цялостен надзор върху вашия начален екран. Вероятно единствено едно-две приложения първоначално не ви стигат и желаете повече деяние на вашия екран. Тогава търсите лаунчър за персонализация. Те кардинално оферират принадлежности за накичване на екраните, само че могат да създадат прекарването ви по-ефективно и функционално. На първо място е Nova Launcher, който е прочут на огромна част от потребителското съсловие. Nova ви разрешава да вършиме всичко и да превърнете смарт телефона ви в Pixel, Galaxy и оттатък. Най-добрите функционалности се виждат от пръв взор, като да вземем за пример опцията да разполагате приложенията си на по-дребна мрежа. Освен това, тук също можете да съхраните данните си за идващия смарт телефон. От друга страна обаче функционалността не е безвъзмездна. Всъщност има безвъзмездна версия, само че в нея липсват някои допълнения. За най-много капацитета на приложението ви е необходим Nova Launcher Prime на цена от 9.99 лв..

Втори най-хубав лаунчър за персонализация: Action Launcher


В Action Launcher се употребява интензивно думата QUICK. На разположение имате функционалностите Quicktheme, Quickdrawer, Quickpage и още. Идеята е да имате допустимо най-бързия лаунчър. Но това, което завоюва потребителите, са многото благоприятни условия за персонализация. Неповторими тук са жестовете за бърза навигация. Освен това разработчикът е интегрирал специфичните функционалности Covers и Shutters за основаване на скрити папки и съчетание на приложения с уиджети. По принцип Action Launcher е първото приложение, интегриращо в себе си функционалностите на най-новите версии Android. Но, както и при Nova Launcher, тук също има функционалности, налични единствено против в допълнение възнаграждение. Заедно с това Action Launcher демонстрира реклами (които се приключват против малко заплащане).

Лаунчърите за персонализация могат да се добавят с спомагателен програмен продукт с тематични икони и анимации. В каталога на Гугъл съществуват доста такива, някои безвъзмездни, други против възнаграждение. Има и приложения, манипулиращи по необикновен метод държанието на лаунчърите, само че от време на време те са най-подходящи за образуване на идеалната тематика.
Лаунчър с най-хубаво чекмедже: Smart Launcher 5


Този лаунчър не събираше погледите през последните години, само че след излизането на версия 5, всички обърнаха вниманието си към него. Началният екран се отличава със система без мрежа, с цел да превърнете телефона си в безреден Windows десктоп. Звездата на шоуто обаче е чекмеджето, или отделът с всички ваши приложения. Smart Launcher автоматизирано категоризира вашите приложения, и в случай че си платите за Smart Launcher Pro, имате и още благоприятни условия. Можете да създавате свои самостоятелни категории и да сортирате даже по цвят на иконите. Според доста консуматори, тематиките на лаунчъра се ползват извънредно елементарно и комфортно, даже по-бързо от Nova Launcher.

Най-добър бизнес лаунчър: Blackberry Launcher


Blackberry направи огромно завръщане след акомодацията си към Android и това проличава ясно в интерфейса на Blackberry Launcher. Апликацията е доста чиста и бърза, отличава се с ефикасни жестове. За сметка на това, компанията на по-различно равнище от другите на тематика възнаграждение и изисква от вас месечен абонамент, който отстранява рекламите. От друга страна обаче можете да си купите Blackberry телефон, който не се нуждае от абониране и вкарва профилирани директни пътища през физическа клавиатура. Плюс това бизнес клиентите търсят компании като Blackberry, потвърдили се с съществуването на боен документ за сигурност.

Има доста други приложения в Play Store магазина, просто би трябвало да се поразровите. Споменаване заслужават Lawnchair Launcher и Hyperion Launcher, те също дебютираха на сцената с реформаторски функционалности. Въпреки това те се нуждаят от в допълнение рационализиране, до момента в който доближат равнището на конкуренцията. Ако вие имате различен обичан лаунчър или програмен продукт за персонализация, можете да споделите в мненията.
.td_uid_43_5cbab60e56027_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5cbab60e56027_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР