Удостоверението за търпимост е много любопитно и поражда голям интерес.

...
</TD
>Удостоверението за търпимост е много любопитно и поражда голям интерес.
Коментари Харесай

Адвокат: Много хора не знаят за удостоверението за търпимост, има голям интерес

Удостоверението за толерантност е доста любопитно и поражда огромен интерес. Част от българите не знаят за него, а тези, които знаят – не знаят какво съставлява. То се отнася за постройки, които са издигнати до 1 март 2001 година. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България " на " Фокус " юристът Юлия Николова.

Тя изясни, че подаваме към общинската администрация нотариално заверена декларация и желаеме да дойдат да създадат инспекция, че нашият градеж е бил позволен, когато ние сме го строили и че е отговарял на строителните нормативи, по този начин общинската администрация издава документ, който се назовава уверение за толерантност.

" Когато нямаме документ за благосъстоятелност, отиваме и вършим обстоятелствена инспекция и с нея можем да потвърдим, че сме владели този парцел през последните 10 години и сме негови притежатели по силата на давностното притежание. Тогава получаваме уверение за толерантност. То се отнася единствено за строителната документи ", добави Николова.

По думите й действително с този документ не узаконяваме градежа, само че с него той не предстои на унищожаване и към този момент можем да правим прекачване на този парцел.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР