Училище Драган Манчов да остане в сегашната си сграда, а

...
</TD
>Училище Драган Манчов да остане в сегашната си сграда, а
Коментари Харесай

Още един протест на родители в Пловдив

Училище " Драган Манчов " да остане в сегашната си постройка, а за Математическата да се направи нов кампус. Това желаят преподаватели и родители на деца от главното учебно заведение. Хората са пред Общинския съвет на митинг дружно с родители на деца от ОУ " Александър I ", които имат еднакъв проблем, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" В нашето учебно заведение има 540 възпитаници, множеството са дребни деца. Исканията ни са " Драган Манчов " да резервира своята постройка или да се направи нова наоколо до сегашната, с цел да се обслужват ползите на хората. В квартала има строителство, има доста млади фамилии с деца, ще останат без учебно заведение " - сподели директорката на ОУ " Драган Манчов " Десислава Стаменова. 

Цило Нейчев, ръководител на РСО " Подкрепа " Пловдив, напомни, че от 2017 година стартира сагата със постройката, която се съвместява от " Драган Манчов " и Математическата гимназия. " Защо би трябвало да се мести постройката? Кварталът е много разраснат. За Математическата гимназия е несъмнено да се прави кампус. Това учебно заведение къде отива? " - пита той. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР