Трима са пострадали при катастрофа, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е

...
</TD
>Трима са пострадали при катастрофа, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е
Коментари Харесай

Трима са пострадали при катастрофа в Бургас

Трима са потърпевши при злополука, оповестиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал на 1 април т.г. към 21.14 ч. на кръговото кръстовище на бургаските улици " Захари Стоянов " и " Тодор Александров ".

Поради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост (дъжд) и приложимост на алкохол от страна на лидера, независимо катастрофира, блъскайки се в крайпътен ел. дирек, лек автомобил " Опел Вектра ", с бургаска регистрация, ръководен от 34-годишен мъж от бургаския квартал " Горно Езерово ". Той е  недееспособен лидер, непритежващ шофьорска брошура.

Същият е тестван за приложимост на алкохол, като дрегера отчел - 1.31 промила. С автомобила се придвижвали още трима мъже от бургаския квартал " Горно Езерово "   на възраст от 16 до 26 години.

От ПТП потърпевши: лидерът на автомобила - получил контузни рани на долната джука и дясната област на главата, прегледан и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота; както и двама от спътниците му - същите с травми на главата и крайниците, са прегледани и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР