Тази година почти сигурно най-голямото музикално събитие в България през

...
</TD
>Тази година почти сигурно най-голямото музикално събитие в България през
Коментари Харесай

Без Хилс оф рок тази година в Пловдив?

Тази година съвсем несъмнено най-голямото музикално събитие в България през последните години няма да зарадва пловдивчни и всичи почитатели на рока. Ако има то ще е в доста смален размер. Все отново би трябвало да се означи, че международните банди плануват турнетата си сс месеци напред. А анонс за група, която ще посети Пловдив тази година, към момента няма. 

Вече седем години " Хилс оф рок " e институция за българския фестивален свят. Повече от 130 имена гостуват в Пловдив от 2017 до през днешния ден - с помощта на " Хилс оф рок " видяхме международно обичани банди като Three Days Grace, Evenescense, Guano Apes, Iron Maiden, Sabaton, Judas Priest, Slipknot, Mercyful Fate, Whitesnake, Garbage, Behemoth. 

" Цялото изпитание на екипа на Fest Team и " Хилс оф рок ", повече от 2500 души, от които - 1000 на терен, постоянно е било съсредоточено в това да даде най-хубавото, най-силното и най-запомнящото се прекарване за гости и сътрудници. И напъните ни се увенчаха с триумф - фестивалните издания в Пловдив събраха повече от 100 000 гости, които не престават да ни гласоподават доверие. Всички тези хора Пловдив постоянно е посрещал с гостолюбие и по този начин фестивалният уикенд се трансформира в спомен за цялостен живот - и сигурно - в гвоздея на персоналната година на всеки почитател, " споделят от уредниците Fest Team

Градът оживява и всяка година е на практика невероятно да се намерят места за настаняване най-малко месец преди началото на събитието.

" По данни от 2022, приходите от настаняване и туризъм в дните на фестивала доближават 8 милиона лв. - горди сме, че " Хилс оф рок " е освен неповторимо прекарване, а и катализатор на стабилно развиване за туризма в Пловдив и региона ", допълват те. 

До момента, събитието постоянно е разполагало с поддръжката на Община Пловдив - Municipality of Plovdiv, тъй като и общинската администрация в града осъзнава практическите изгоди от провеждането на фестивала - културни и стопански.

" Вярваме, че " Хилс оф рок " би трябвало да остане в Пловдив - имаме вяра и че всички почитатели на фестивала чакат същото. Защото Fest Team основава обичаи. А традициите са, с цел да се съблюдават ", приключиха с надежда организаторите на феста.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР