Тази година на 20 и 21 септември в Дома на

...
</TD
>Тази година на 20 и 21 септември в Дома на
Коментари Харесай

Дигитални експерти обменят опит на DiTech Expo и Digital4Plovdiv 2022

Тази година на 20 и 21 септември в Дома на културата " Борис Христов “ в Пловдив ще се проведат две основни събития за дигитализацията на бизнеса -  DiTech Expo и Digital4Plovdiv – годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия. 

Digital4Plovdiv за седми следващ път събира представители на цифровия отрасъл, които желаят първи да научат настоящите трендовете в бранша. Лекторите на конференцията са специалисти с дълготраен и потвърден опит в сектора – маркетолози, рекламисти, търговци, бизнес консултанти, юристи, логистични компании, както и бизнес притежатели и бизнесмени.

Програмата на конференцията е разпределена в два дни, а лекции ще бъдат изнасяни в три зали.  Темите на първия ден са ориентирани към онлайн маркетинга, а втория ден ще подчертава повече върху онлайн търговията. Digital4Plovdiv е част от събитийния календар на Digital4 Foundation, който годишно събира повече от 4 000 гости. Digital4 начинания се провеждат във всички огромни регионални градове на страната – София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново. 

DiTech Expo е измежду най-големите изложби за цифрови технологии, които се организират в страната. Тази година над 30 изложителя ще показват своите цифрови нововъведения, нови софтуерни решения, услуги и артикули. На огромното експо посетителите ще имат опцията освен да се срещнат с представители на водещите компании в региона и да разменят контакти, само че и да се срещнат с трендовете в цифрови технологии, използвани за разнообразни бизнеси. 

Сред сътрудниците на събитията са Община Пловдив, Българска стопанска камара, Национална бизнес мрежа, Българската Е-комерс асоциация, Българската Финтех асоциация и Европейската асоциация на цифровите специалисти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР