Става дума за преместване на контейнери за смет. Мястото е

...
</TD
>Става дума за преместване на контейнери за смет. Мястото е
Коментари Харесай

Сигнал на читател: Община Пловдив знае ли за тази глупост?

Става дума за пренасяне на контейнери за боклук. Мястото е бул. " Марица " - зад Новотелa, до пресечката на ул. " Белград ". Контейнерите ги реалокираха на по-тесния тротоар - около реката. Това очевидно се извършваше от лица, които не са чиновници на община Пловдив (иначе казано - група роми, ръковедени от незнаен, без униформа и бадж).

Тази група изкопа дупки на ново място и запълниха старите. Явно на някого от квартала са му пречили тези контейнери. Сега са на по-тесния тротоар, и там не е комфортно за никого от живущите. Старото място на контейнерите беше на ъгъла на ул. Белград където се пресича с бул. " Марица ". Та въпросът ми е: Община Пловдив знае ли за тази нелепост? Кой, по какъв начин и за какво позволява сходно деяние?

На остарялото място имаше записка, която може да видите от изпратените фотоси. А също по този начин зеленият резервоар към този момент и той е изместен!

Според мен това е очевидно доказателство, че сходно дело е нечия самодейност. Да не приказваме, че преместваха контейнерите цялостни, което пък е другото безумство.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР