Спирането на готовата процедура за изграждане на първите два лота

...
</TD
>Спирането на готовата процедура за изграждане на първите два лота
Коментари Харесай

Политици: Спирането на поръчката за магистралата Русе - Велико Търново е предателство

Спирането на готовата процедура за създаване на първите два лота на автомагистралата Русе – Велико Търново, десетилетия чакана от русенци, е изменничество към очакванията и доверието на гласоподавателите, декларират в своя позиция от Областното управление на ВМРО-Русе.

" Изявлението на министър-председателя в оставка в поддръжка на това решение акцентира цялостното и непростимо неглижиране на проблемите в този рисков пътен сектор. Пределно ясно е, че направените поръчки за създаване на нови мостове и тунели за облекчение на трафика няма да бъдат осъществени. На този декор прекъсването на към този момент подготвена процедура за разрешаване на дългогодишните проблеми по това трасе оставя открита вероятността пътните произшествия с човешки жертви в този сектор да не престават.  Изграждането на автомагистралата е и залог за икономическото развиване на целия район. Без нея, а и другите основни инфраструктурни обекти, Северна България ще продължи изоставането си по отношение на Южна, а хората ще продължат да бягат в търсене на работа и по-добър живот.

ВМРО-Русе приканва народните представители от " Продължаваме промяната “, определените от 19 МИР – Русе Димитър Недялков, Калин Иванов и Рена Стефанова, които също сочеха като приоритет построяването на този обект, да изберат дали да са правилни на обещанията си към русенци или на несъответстващия си партиен водач. Ако е първото, призоваваме ги да изоставен парламентарната група в символ на взаимност с възмущението на нашите съграждани, оповестява Русе Медиа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР