Служители на полицията сами ремонтират пътен знак Забранено паркирането в

...
</TD
>Служители на полицията сами ремонтират пътен знак Забранено паркирането в
Коментари Харесай

Живеещи в мегакомплекс в Пловдив си показаха магариите

Служители на полицията сами " ремонтират " пътен знак " Забранено паркирането " в регион А12 на жк " Тракия " в Пловдив, разбра Plovdiv24.bg.

Редовна читателка на нашата медия се свърза с нас, с цел да изясни куриозния случай от през вчерашния ден. 

Здравейте, медия! Пиша Ви по отношение на това, че станах свидетелка на поправянето на пътен знак " Забранено паркирането " от чиновници на реда пред голям коплекс с над 2000 живущи в него в регион А12 в жк " Тракия ". 

Проблемът е в това, че " Гербера " 2 е с голям брой живущи, а местата, избрани за паркиране, са прекомерно малко. Това принуждава живущите там да паркират и по основната улица, която става все по-натоварена и поради другия комплекс, който се строи в непосредствена непосредственост.

Служители на реда постоянно минават и поставят фишове за погрешно паркиране, само че това не оказва помощ. Явно този път жителите на комплекса са решили да изкривят знака, забраняващ паркирането, с цел да не бъдат глобени, само че това не остава неусетно от полицията. 

Хората, които бяха спрели по улицата погрешно, при типа на полицията незабавно реалокираха колите си, с цел да избегнат санкционирането, единствено че това не е нито за първи, нито за финален път. 

Всичко това се случи през вчерашния ден сред 18:30–19:00 часа, а 30 минути по-късно знакът беше оправен. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР