След публикация на Plovdiv24.bg за недовършено строителство и високи подстъпи

...
</TD
>След публикация на Plovdiv24.bg за недовършено строителство и високи подстъпи
Коментари Харесай

Благодарение на Plovdiv24.bg Община Пловдив оправи лошо строителство

След обява на Plovdiv24.bg за незавършено строителство и високи подстъпи на пешеходна пътека на бул. “Санкт Петербург община Пловдив реши най-сетне да в профил казуса, като направи ремонт на ремонта.

Припомняме, че откакто завършиха дейностите по реорганизация на булеварда,

Тя е една от най-опасните в града, където колите вместо да понижават, форсират. Мястото е и едно от най-използваните от жителите, които се движат от и за Лаута, както и огромните вериги магазини и Мола. 

Сега сред двете пътни платна в двете направления с червени блокчета е построен подстъп, който да подкрепя прекосяването на пешеходците, майките с колички, велосипедистите.

За страдание обаче прилежащите два бордюра, които са на перпендикулярната на бул. “Санкт Петербург " улица “Недко Каблешков " не престават да са високи, а единият е полегат на завоя, а не на мястото на пешеходната пътека, където хората действително пресичат.

Реконструкцията на бул. " Санкт Петербург " на стойност 3 200 000 лева е част от плана с европейско финансиране по оперативна стратегия " Региони в напредък " за 12 милиона лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР