Щуротии не мога да коментира. Това каза в bTV заместник-председателят

...
</TD
>Щуротии не мога да коментира. Това каза в bTV заместник-председателят
Коментари Харесай

Щуротии са твърденията, че някой друг е редил кабинета на Главчев, смята Томислав Дончев

Щуротии не мога да разяснява. Това сподели в bTV заместник-председателят на ГЕРБ в отговор на обвиняванията на съпредседателя на " Промяната ", че различен, а не Димитър Главчев, е редил служебния кабинет.

счита, че персонално и са редили имената в досието на Главчев. Според съобщи, че този длъжностен кабинет е опит да се направи професионален кабинет. " Много хора са от вътре, от администрацията, като изключим тези четиримата, множеството нямат политическа биография. Впрочем е мъчно да намериш добър управленец, в случай че няма политическа биография ", разяснява той оферти състав на Министерски съвет.

" Забранени партньорства няма, само че една коалиция би трябвало да провокира доверие в обществото. Аз се тормозя, че едно такова партньорство може да докара до разделяне ", отговори той на въпрос за какво Борисов не желае партията му да ръководи единствено с Движение за права и свободи.

На въпрос дали ГЕРБ още веднъж би управлявала с ПП-ДБ отговори: " Това става все по-трудно единствено че на първо място зависи от резултата от изборите. Волята на хората дава задача на политиците, която в последните години систематично не могат да изпълнят. Но сходен диалект, какъвто чухме от господин Петков доскоро, не оказва помощ. Но нищо не желая да изключвам ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР