Ще бъде предателство, ако сега подам оставка като кмет.

...
</TD
> Ще бъде предателство, ако сега подам оставка като кмет.
Коментари Харесай

Здравко Димитров с тежки обвинения към Иван Тотев

Ще бъде изменничество, в случай че в този момент подам оставка като кмет. отговори на желаната му от оставка, както Plovdiv24.bg  заяви.

Кметът даде пояснения и по някои злободневни тематики, като от самото начало обясняваше, че съществена виновност за това има неговият предходник.

Според думите на два пъти е обжалвал решението за Пловдивския панаир " Изпълних напътствията на Общинския съвет ".

Той не пропусна да разяснява и тематиката за платения членски импорт в ГЕРБ до месец октомври, когато изтича мандата му като кмет: " Има момче, което дава отговор за това. Аз документ не желая да какво се харчат и къде се харчат. Той сподели, че до края на мандата са 1000 лв. и аз ги платих, в случай че би трябвало ще доплатя 200 лв. до края на годината. Нека да забележим какъв брой пари за щедрост е дал и какъв брой е дал. "

Той бе безапелационен, че в случай че би трябвало да се платят всички наказания по планове, както тази за 17-те милиона лв., плюс " транспортни планове и за други планове ", то финансово общината няма да издържи.

" Няма по какъв начин, другояче ние ще потопим Общината. Тотев към този момент събира почитателите. Аз нямам нищо срещу, всчики би трябвало да работим за завършването на стадионите, само че финансово общината няма по какъв начин да издържи с всичките тези корекции. Опитах, всичко допустимо направих, даже в последния диалог с господин Борисов той сподели разсрочи ги, само че няма по какъв начин, обаждат ми се и други пловдивчани, финансовият бюджет ( на обшина Пловдив - бел. ред.) е 40 млн. лева. 

" Много планове сме почнали, за жалост изоставени и неглежирани от Тотев като Водни планове, като Южен обходен колектор, които са неблагодарни, тъй като се строи и се основава стеснение на пловдивчани и не се виждат, за което постоянно съм се извинявал. Но няма по какъв начин да сменяш канализация и да не разкопаеш и се струпаха Южния обходен колектор, Водния цикъл, 40 улици нови направихме, Пречиствателна станция, бул. " Христо Ботев ". За 4 месеца го направихме дружно с бул. " Копривщица ", сменихме канализацията и го обновихме ", изясни и добави:

" Предстои пробивът на Гарата. За страдание " Модър - Царевец " е вързан с Южния обходен колектор и би трябвало да се прекарат тръбите, с цел да се приключи. " Хаджи Димитър " би трябвало да се приключи. Пловдив макар войната, макар държавните рецесии се развива.

продължи да разяснява плановете, като уточни, че не желае да си признае грешката, че е направил кръговото и е основал хаоса със прекъсването на колите по моста. Този план е значим за града и рано или късно той ще се случи ", заключи той.

По отношение на Панаира и честата промяна на мнението на общинските съветници отговори: Питайте господин Тотев, той ги е назначил, той им е шеф, той си ги е избрал до един. Аз помолих да имам мои хора, само че ми отхвърлиха и това ми беше грешката, че не се съгласих.

По отношение на работата си с районните кметове, той съобщи, че те имат цялостен комфорт и няма проблеми с тях.

", в случай че ме беше попитал, щях да му обясня ", показа Димитров.

По отношение на стадионите той съобщи, че те би трябвало да бъдат приключени, като упрекна, че събира и настройва почитателите. Допълни и че има значими планове като басейна " Младост " и Рогошко шосе.

съобщи, че ще премисли решението дали да се кандидатира за кмет, като би трябвало да се работи в екип, в случай че желае ГЕРБ да завоюва изборите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР