С Plovdiv24.bg се свърза пловдивчанин, който е попаднал на абсурден

...
</TD
>С Plovdiv24.bg се свърза пловдивчанин, който е попаднал на абсурден
Коментари Харесай

Интересно! Никой не може да санкционира този джип, нямало нарушение

С Plovdiv24.bg се свърза пловдивчанин, който е попаднал на неуместен проблем. Даваме му думата в този момент:

" Привет! От доста дълго време на улица " Гюро Михайлов " в Пловдив стопира автомобил с британска регистрация. Мястото, което остава на тротоара, е толкоз, че да мине дете, а за майка с количка да не приказваме. Улицата е в непосредствена непосредственост до детска градина " Славей " и в часовете, когато хората си прибират децата от градина, са принудени да минават по асфалта, където пък минават коли на прибиращи се хора от работа.

След опит да сигнализираме на Оперативна програма " Репатриране и паркиране " оттова ни оповестиха, че нямало по какъв начин да вдигнат автомобила, тъй като не бил спрял неправилно, тъй като можело да минава един човек по тротоара и автомобилът бил с британска регистрация.

По тази логичност човек може да си закупи 5/6 евтини автомобила с британска регистрация и да си огради тротоара пред блока. Явно проблем няма да има. През 2017 година бяхме на отмора със брачната половинка ми във Виена и автомобилът ни щеше да бъде репатриран, тъй като табелката на регистрационния ни номер беше на една линия със знака, който посочваше, че е неразрешено паркирането след него.

В България обаче се оказва, че отново няма какво да се направи, когато автомобилът или жителя не е от България, тъй като очевидно на никого не му се занимава или просто законите са ни такива. Няма ги! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР