Русенец сигнализира за опасна пътна маркировка. Гражданин качи пост в

...
</TD
>Русенец сигнализира за опасна пътна маркировка. Гражданин качи пост в
Коментари Харесай

Гневен русенец: Улици няма, тротоари няма, но иначе сме върхът!

Русенец алармира за рискова пътна маркировка. Гражданин качи пост в популярна Facebook група, с който алармира, че маркировката на пешеходната пътека на ул. " Плиска " не е забележима, видя Ruse24.bg .

" Пресичат доста деца от учебните заведения и основно от СУЕЕ  " Св. Константин - Кирил Филосов ", би трябвало да има преди нея лежащ служител на реда или да се обезопаси задоволително, с цел да обезпечи едно безвредно секване на децата! Много пъти, доста хора са се разминавали на косъм от случай тъкмо там! " - написа още възмутеният гражданин.

" Улици няма, тротоари няма, само че другояче сме върхът! Наистина направиха всичко допустимо да не си свършат работата!

И тук идва въпросът за какво сега се асфалтират " Плиска " и " Доростол " отчасти?! Нали изцяло щяха да бъдат преасфалтирани? Явно след това отново ще се стърже, уравнява и асфалтира… единствено че с нашите данъци… " - разяснява различен сърдит русенец.

" Здравейте. След привършване на ремонта ще бъде възобновена маркировката и сложени " легнали служители на реда " на местата, избрани от КОБД. Освен това е очакван в новият регулационен проект на придвижването в града и ограничаване тук-там до 30 км/ч. Лек ден и сполучлива седмица. " - изяснява на съгражданите си модераторът на групата.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР