Резил за Пловдив! По такъв красноречив начин гражданин започва

...
</TD
> Резил за Пловдив! По такъв красноречив начин гражданин започва
Коментари Харесай

Резил за Пловдив!

Резил за Пловдив! По подобен сладкодумен метод жител стартира своя сигнал към Plovdiv24.bg.   

" Вижте къде упражняват състезателите на ПК Пловдив 2019. На прелестен 50 метров басейн в Пазарджик близо до втория по величина град в България. Защо там ли? Ами тъй като в Пловдив 50-метров басейн няма. Всъщност съвсем няма регионален град който да няма олимпийски басейн. В София са няколко. Та европейската столица на културата? Колко да е европейска? ", чуди се пловдивчанинът.

Припомняме, че предишният месец бе даден. По план басейнът е с олимпийски размери – 10 коридора, 25 метра широчина и 50 метра дължина. Специално оборудване ще може да понижава дължината на половина. Капацитетът е за 1000 зрителски места, като е очакван достъп и за хора с увреждания. В комплекса ще има фитнес зала, медицински кабинет, съблекални, кафенета, санитарни пространства. Проектът е в развой на актуализация, защото на покрива ще има фотоволтаични панели. Новият комплекс се намира до остарелия басейн " Младост “ и сред двете здания ще има топла връзка.

Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи е 720 календарни дни, а реализатор е компания " ГБС-Пловдив ", дъщерна компания на " Главболгарстрой ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР