Рейс с пътници се заби челно в стена в кв.Прослав.

...
</TD
>Рейс с пътници се заби челно в стена в кв.Прослав.
Коментари Харесай

Автобус с пътници се заби челно в стена в Пловдив

Рейс с пасажери се заби челно в стена в кв. " Прослав ". За това заяви жител в обществените мрежи, видяхме от Plovdiv24.bg. Става въпрос за автобусната линия 222, а случката е от през вчерашния ден вечерта.

Ето и описа на свидетел:

Здравейте! Искам да ви уведомя за този рейс, чийто номер е 222. Днес се качих от " Смирненски ", от спирката на Хирургиите. Минавахме през легнали служители на реда с най-малко 50 км/ч. След като влязохме в квартал " Прослав " тъкмо до ДГ " Боряна ", водачът видя, че има пасажери за слизане и спря на пешеходната пътека, която се намираше преди спирката. След което видя, че не е това мястото и продължи. Да не приказваме по какъв начин взимаше завоите.

На завоя до ракиджийницата караше без фарове, като се има поради, че там няма пътно осветяване. Шофьорът не можа да вземе завоя и челно се забихме! След което той реагира умерено, даде рейса обратно, включи светлините и тръгнахме. Движихме се доста покрай всички бордюри.

Не мисля, че това е възможно, въпреки всичко носи отговорност за толкоз доста животи всеки ден. А и преди известно време същият водач се беше блъснал в казаните до блоковете на кв. " Прослав ". Бъдете внимателни! ".

От Plovdiv24.bg се свързахме с Министерство на вътрешните работи, които нямат информация за случилото се, евентуално заради липса на потърпевши.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР