Регионалната инспекция по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ

...
</TD
>Регионалната инспекция по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ
Коментари Харесай

Пловдивската екоинспекция е най-прозрачната институция в областта

Регионалната ревизия по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ – Пловдив) за поредна година е оценена преди всичко измежду държавните и общински администрации в региона и на двадесет и трето в страната.

Независимото изследване за 2023 година е осъществено от експертите на Програма " Достъп до информация “, която е прегледала и оценила интернет страниците на 562 административни структури на изпълнителната власт на централно, териториално и локално равнище, публичноправни субекти и самостоятелни органи на власт. То включва разбор и оценка по 94 знака, измерващи по какъв начин органите на власт извършват отговорностите си по Закона за достъп до социална информация и други нормативни актове за издание на информация в Интернет и по какъв начин дават отговор на заявки за достъп по електронен път.

За пловдивската екоинспекция даването на ясна, настояща и навременна информация на заинтригуваните лица е една от първостепенните цели и институцията ще продължи да поставя старания да печели публичното доверие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР