Районната прокуратура в Бургас предаде на съд тримата сирийски граждани,

...
</TD
>Районната прокуратура в Бургас предаде на съд тримата сирийски граждани,
Коментари Харесай

Очаква се да има още обвинени за катастрофата с автобус в Бургас, при която загинаха двама униформени

Районната прокуратура в Бургас съобщи на съд тримата сирийски жители, които бяха арестувани след злополуката с рейс в морския град предишното лято. При удара починаха двама служители на реда, които се пробваха да спрат рейса с патрулния си автомобил.

Съдебният развой е плануван за 19 април. Към тримата мъже са предявени няколко обвинявания, като главното е за трафик на мигранти, посочи Мария Маркова, началник на Районна прокуратура – Бургас. Сирийските жители ще бъдат съдени и за това, че са управлявали рейса с крадени номера, както и че са попречили полицията да извърши отговорностите си.

" В хода на следствието са открити и други лица, във връзка с които са отделени материали. Разследването продължава за неустановените досега като самоличности и местоположение лица ", акцентира прокурор Маркова пред NOVA.

За трафик на мигранти законът планува отнемане от независимост за период сред 1 и 6 години и санкция от 5 000 до 20 000 лева Делото, по което обвинените ще бъдат съдени за причиняване гибел на двамата униформени, се следи от Окръжна прокуратура – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР