Районната колегия на БЛС в Пловдив връчи снощи на специална

...
</TD
>Районната колегия на БЛС в Пловдив връчи снощи на специална
Коментари Харесай

Признание за известна лекарка от Пловдив

Районната гилдия на БЛС в Пловдив връчи нощес на специфична гала премиите за " Лекар на 2002 година " в града под тепетата.

" На 20.10.2022г. се състоя церемонията по връчване на премиите “Лекар на 2022г. " на Районна гилдия Пловдив на Български Лекарски Съюз.

Имах достойнството да получа премията в категория “ Промоция на здравето и ваксинопрофилкатиката ".

Посвещавам тази премия на всички вас сътрудници, пациенти, другари, познати и непознати, които се доверихте на мен. Избрахте да доверите своето и на пациентите си здраве на моите познания!

Сърдечно благодаря на всички сътрудници, които са дали своят вот за мен! За мен е голяма чест ", написа по този мотив във Facebook доктор Христиана Бацелова.

Инвазивният кардиолог доктор Георги Горанов бе отличен за приноса си в развиването на болничната помощ. Неговият сътрудник доктор Румен Христов, експерт в образната диагностика получи премия за приноса си в развиването на извънболничната помощ, а доктор Гергана Форева бе удостоена за най-хубав общопрактикуващ доктор.

Проф. Мариана Стойчева-Въртигова бе удостоена с приз за дългогодишна активност в региона на медицината и деен принос в развиването на специалността " Инфекциозни заболявания ". Доц. Радост Асенова получи премия за развиването на общата медицина. Известният сексолог доктор Златко Илиев и доктор Евгения Начевска получиха призове за приноса им в одобряване на престижа на съсловната организация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР