Районна прокуратура – Пловдив наблюдава бързо производство за причиняване

...
</TD
> Районна прокуратура – Пловдив наблюдава бързо производство за причиняване
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за побоя над общински служител от пловдивски хотелиер

Районна прокуратура – Пловдив следи бързо произвеждане за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди – закононарушение по член 131 алинея 1 т.12 вр. член 130 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 16 март 2023 година, в гр. Пловдив, към 20,30 ч.,на ул. " Съборна “, лидер на лек автомобил изискал да бъде пропуснат през бариерата, с цел да влезе на територията на " Старинен Пловдив “. Служителят на " Общинска защита “ не го е позволил, тъй като не е показал хартиен пример или телефонна резервация за хотел " Борис Палас ", каквито са условията.

След като притежателят на хотела бил известен, че не се позволява негов клиент, той отишъл на мястото и нанесъл няколко удара в лицето на охранителя. 

Подаден e бил сигнал в Четвърто районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, гр. Пловдив. Незабавно е бил изпратен полицейски екип и причинителят Борис Христов е бил открит и арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.  Пострадалият е бил откаран за обзор в болница. По бързото произвеждане се правят дейни дейности по разследването  - разпити на очевидци, назначена е здравна експертиза  и др.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР