прокурор награди прокурор Светослав Маринчев – зам.-административен ръководител на Окръжна

...
</TD
>прокурор награди прокурор Светослав Маринчев – зам.-административен ръководител на Окръжна
Коментари Харесай

Иван Гешев награди зам.-административния ръководител на Окръжна прокуратура-Бургас

прокурор награди прокурор Светослав Маринчев – зам.-административен началник на Окръжна прокуратура-Бургас за проявен висок професионализъм и образцово осъществяване на служебните си отговорности като наблюдаващ прокурор по досъдебни производства с фактическа и правна трудност. 

Прокурор Маринчев е приключил висшето си обучение в СУ " Климент Охридски “ през 2002 година Притежава повече от 18 години юридически стаж в органите на правосъдната власт. В системата на Прокуратура постъпва като младши прокурор в Районна прокуратура – Бургас през 2004 година Последователно е работил като прокурор в Районна прокуратура-Бургас, зам.-административен началник на Районна прокуратура-Бургас, прокурор в Окръжна прокуратура-Бургас и от 18.06.2018 година до сегашния миг е зам.-административен началник на Окръжна прокуратура-Бургас.

Прокурор Маринчев получи плакет " Прокуратура на Република България “. Отличието му бе връчено от прокурор Любомир Петров –административен началник на Апелативна прокуратура – Бургас, по чието предложение е присъдена премията.

По време на тържественото връчване прокурор Петров пожела на по-младия си сътрудник здраве и сполучлива работа през новата 2023 година.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР