Продължава делото в Окръжен съд - Пловдив срещу Мария Димитрова-Карахристева,

...
</TD
>Продължава делото в Окръжен съд - Пловдив срещу Мария Димитрова-Карахристева,
Коментари Харесай

Отново без присъда за убийцата на нефилими

Продължава делото в Окръжен съд - Пловдив против Мария Димитрова-Карахристева, която ", съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg .

То обаче се проточва, като и през днешния ден не стана ясно по кое време се чака Карахристева да бъде наказана. В днешното следващо съвещание бе призната и изслушана втора експертна съдебно-психиатрична и психична експертиза. 

Според желанието на юриста на Карахриства Стефан Левашки, мнението на очевидците бе изслушано при закрити порти, тъй като движимостите лица имали интимни елементи от персоналния живот на Карахристева, които желали да споделят пред съда.

Според юрист Левашки, неговата клиентка е била в неприятно психологично положение по време на случая, а това бе споделено от него още при първото съвещание по делото, и че тогавашната съдебно-медицинска експертиза не е годна, тъй като е била направена месеци след случая. 

Въпреки думите на адв.Левашки, съгласно всички очевидци и тези, които са участвали по времето на случая, това, което е направила Карахристева, е било съзнателно. Пострадалата Петя Аргирова е била наричана " нефилим ", " сатанинско изчадие " от Карахристева, която е заплашвала че ще убива останалите очевидци - " нефилими ", и по тази причина преднамерено е избрала да блъсне Аргирова.

Поради всичко това бе поискана трета арбитражна експертиза, от която да може да се дефинира психологичното положението на Мария Димитрова-Карахристева, и да й бъде наложена съответна присъда.

След приемането на съда за потребността още една експертиза да бъде направена, арбитър Силвия Цанкова насрочи идващото правосъдно съвещание за 29 март, на което се чака Карахриства да получи своята присъда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР