Председателят на ОИК Благоевград от квотата на ГЕРБ Мартин Бусаров

...
</TD
>Председателят на ОИК Благоевград от квотата на ГЕРБ Мартин Бусаров
Коментари Харесай

От щаба на кандидат за кмет искат отстраняване на председателя на ОИК-Благоевград адв. Мартин Бусаров, ето защо

Председателят на ОИК Благоевград от квотата на ГЕРБ Мартин Бусаров рано тази заран разгласява в обществените мрежи фотография с прям апел за гласоподаване в поддръжка на претендента на ГЕРБ Илко Стоянов. Прикритият като селфи на което Бусаров " отпива “ от утринното си кафе – " Дъ френч … “ пред постройката на общинска администрация, взриви обществените мрежи, които се извършиха с апели ЦИК да в профил за нарушение на Изборния кодекс Бусаров, оповестяват от щаба на единия от претендентите за кмет. 

От там прецизират, че са подали сигнал за нарушаването до ЦИК с искане да бъде отхвърлен от председателското място и от ОИК юрист Мартин Бусаров. 

В жалбата се показва: От наличието на фейсбук страницата на ръководителя на ОИК Благоевград от квотата на ГЕРБ Мартин Бусаров, се устрановява неприемливо и противиозаконно държание, което може да се квалифицира като нарушаване на Изборния кодекс и предизборна пропаганда в изборния ден. Имайки поради, че Бусаров заема длъжността на ръководител на ОИК Благоевград считаме, че сходно държание не подхожда освен на отговорностите му като подобен, само че и на възбраната за предизборна пропаганда, въпреки и посредством обществени медии.

Очаква се незабавна интервенция на ЦИК поради грубото нарушаване на Бусаров, допълват от предизборния щаб на претендента за кмет. 

" Преди час в инстаграм профила си Бусаров изтри селфито си и отговори още веднъж надменно на възмутените жители " Тук имаше стори с една страхотна френска поп джаз група. Ясно е, че не разбирате от музика. Може да си я слушате, а може и да си………………… “ ", пишат в своя позиция до медиите от щаба на претендента за кмет.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР