Преди дни Plovdiv24.bg ви информира за . На нея ще

...
</TD
>Преди дни Plovdiv24.bg ви информира за . На нея ще
Коментари Харесай

Дрон засне изграждането на един от най-големите жилищни комплекси в Пловдив

Преди дни Plovdiv24.bg ви осведоми за. На нея ще се радват жителите и посетителите на жилищния комплекс " Резиденшъл парк “ в централната част на регион " Тракия ".

Обектът се извършва от компанията " Европейски пътища “, която е водач в пътностроителния отрасъл в страната и е добре известна на пловдивчани. 

В момента екипите на компанията построяват канализацията на чисто новата улица. В идващите стадии на плана улицата ще се снабди с нов тръбопровод, пътна настилка, паркоместа и ново, съвременно осветяване.

Residential Park Plovdiv ще се издигне по протежението на бул. " Освобождение " от кръстовището му с улица " Княз Борис Първи " до идващото с улица " Пеньо Пенев ". 

Проектът на арх. Радко Тодоров планува на повърхност от 137 декара да бъдат издигнати 60 здания с общо РЗП 355 000 м2. Блоковете ще са 7 и 11-етажни, като сред тях ще има доста зелени площи.

Строителството стартира със постройките, разположени в южната и източната част, като в пространството откъм бул. " Освобождение " ще има открит търговски център с магазини, заведения за хранене, сладкарници, кафенета, банков клон и доста други обекти, свързани с обслужването на комплекса. В зоната ще има голямо подземно равнище за над 1500 автомобила. Жилищата ще са от 36 кв. м. за студиа и ателиета до 190 кв.м. 

Сега можете да видите посредством видео от дрон по какъв начин наподобява обстановката към днешна дата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР