Позиция на бившата зам.-председателка на Общинския съвет за твърденията, че

...
</TD
>Позиция на бившата зам.-председателка на Общинския съвет за твърденията, че
Коментари Харесай

Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка

Позиция на някогашната зам.-председателка на Общинския съвет за изказванията, че резултатите от локалните избори през 2015 година са манипулирани

Твърде закъсняло е изказванието на председателката на Общинската изборна комисия през 2015 година Деница Чингарова, че резултатите от вота са били фалшифицирани от нея, тъй като децата й са били заплашвани. След 8 години това е като след дъжд качулка.

В една изборна комисия има 17 души от разнообразни партии, и останалите ли са били заплашвани, че да не реагират? Това е малко евентуално. Но в случай че е правилно, е учудващо, че Чингарова е правист, само че все пак прави тези изказвания, с които признава, че 8 години е укривала истината, а за такова нещо се носи наказателна отговорност.

Цялата преживелица прекомерно припомня придвижването " Me too " – дамите от света на изкуството, които настояват, че се били обект на полови похищения със забавяне от 20-30 години.

След изборите през 2015 година имаше толкоз доста тъжби и инспекции на резултатите, че в случай че е имало нещо неправилно, е трябвало Деница Чингарова тогава да опише какво се е случило. Това би било достойното държание. 8 години безмълвие са прекалено много. И се запитвам се какво цели след толкоз доста време - истината в интерес на обществото или истина за персонална вендета?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР