По повод появилата се информация в медийното пространство със заглавие

...
</TD
>По повод появилата се информация в медийното пространство със заглавие
Коментари Харесай

Трети ден от ЮЗУ нямат официален доклад от МОН за откритите нарушения 

По мотив появилата се информация в медийното пространство със заглавие " Проверка на МОН откри редица нарушавания в ЮЗУ ", Югозападният университет,,Неофит Рилски “ смята за належащо да осведоми обществеността, че три дни след общественото обявяване на горепосочената информация на уеб страницата на Министерството на образованието и науката на Република България, университетът към момента не е известен по формален ред за резултатите от инспекцията, това написа на формалния уебсайт на висшето образователно заведение. 

" Следва да подчертаем, че подателят на сигнала до МОН е напуснал учител с дълготраен стаж в университета, който неведнъж е подкрепян и подтикван в своята академична активност. Може единствено да гадаем какъв е неговият персонален блян за целенасоченото показване на отрицателен и очернящ облик на ЮЗУ,,Неофит Рилски “ пред медиите и необятната общност ", допълват от университета. 

В позицията се споделя още:

Ръководството на ЮЗУ,,Неофит Рилски “ декларира, че ще направи всичко допустимо за определяне на обективната истина, както и ще употребява всички планувани от закона средства, с цел да отбрани престижа и положителното име на университета.

Длъжни сме да запазим доверието на всички наши студенти, преподаватели и чиновници в обстановка, в която във връзка на горепосочената инспекция, избрани медии и институции се пробват да се показват неизяснени условия като дефинитивни изводи.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР