Пловдивчанка и активен шофьор се свърза с Plovdiv24.bg, за да

...
</TD
>Пловдивчанка и активен шофьор се свърза с Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Обърнете посоката на турбуленция на това кръстовище или сложете пешеходен светофар

Пловдивчанка и деен водач се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да направи две оферти за облекчение на трафика към кръстовището на " Руски " с " Гладстон ". Ето какво ни написа: 

Писах два пъти на " Управление на трафика ". Единият път ми дадоха отговор, само че на втория - не. Изобщо нищо не се поправя за възстановяване на пътната обстановка в Пловдив

Пиша ви във връзка пешеходната пътека на кръстовището на ул. " Авксентий Велешки " с ул. " Гладстон ", която е връзка с острова, при спирката на градския превоз.

Завиващите от бул. " Руски " наляво по ул. " Гладстон " и незабавно по-късно надясно по ул. " Авксентий Велешки ", постоянно са възпрепятствани да се изтеглят бързо, защото въпросната пешеходна пътека по същото време е цялостна с пешеходци.

Имам две оферти за решение на казуса, с цел да може да се изтегли бързо потока и да не се задръства кръстовището.

Единият вариант е да се обърне посоката на турбуленция на кръстовището - тъй като на въпросния поток коли им светва зелен сигнал незабавно, откакто е завършил зеления сигнал на пешеходците, идващи от и към МОЛ-а. Точно по това време разумно през тази пешеходна пътека минават пешеходци.

Втори вид е да се постави един пешеходен светофар на тази пътека, който да се синхронизира по време тъкмо, когато колите, завиващи по ул. " Авксентий Велешки " минават и тогава да е алено на пешеходците, а в останалото време да им е зелен сигнала.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР